ТОДОРОВ: Подмладувањето на репрезентацијата не се прави преку ноќ

Измешани се чувствата кај македонските љубители на кошарката по неодамна завршениот квалификациски циклус за Европското првенство во 2022 година.

Од една страна е неуспехот да се обезбеди пласман и фактот дека вторпат по ред нема да бидеме присутни на овие натпреварувања, а од друга – впечатокот дека квалитетот и резултатите на македонската репрезентација се во нагорна линија и дека не е далеку денот кога ќе се вратиме на главната сцена.

Целото интервју прочитајте го на следниот ЛИНК.