Тод: Веќе ништо не е исто со Михаел Шумахер!

Првиот човек на ФИА во Формула 1 и поранешен соработник на Михаел Шумахер, Жан Тод, открива ситни детали од ситуацијата со седумкратниот Ф1 шампион.

Германецот веќе долги години се опоравува од повредите кои ги здоби скијајки на француските алпи и како одминува времето, се поголем е скептицизмост дека тој може повторно да биде оној стариот.

За да не биде ништо на случајноста, Жан Тод, истакна дека со Михаел Шумахер веќе ништо повеќе не е исто.

Семејството му пружи големо внимание и грижа. Сите во неговото семејство се дел од борбата која Михаел ја води. Нашата поврзаност и пријателство не може да биде исто како порано, затоа што ја нема таа комуникација како порано во Ф1“, открива Жан Тод.