ТФТ профитира од промените во МЗТ!

Еден од најсимпатичните клубови во историјата на македонската кошарка, потврди дека не е тука само за да ги освои симпатиите, туку дека има и високи амбиции во иднина.

Како доказ за тоа, ТФТ денеска постигна договор за соработка со еден од најдобрите млади стручњаци во земјава.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.