ТФТ го обезбеди првото засилување за новата сезона

Освојувачот на Купот на Македонија почна со креирањето на тимот за новата сезона во која најверојатно ќе се натпреварува на три фронта.

Клубот од Тафталиџе го донесе првото засилување кое треба да биде замена за Ландриус Хортон…

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.