„Стојанче, Стојанче, да ти купам златно ланче“ – прекрасна колумна на Хрват

Регионалниот специјализиран портал за ракомет -„Балкан Хендбал“ во изминатиот период докажа дека знае да пласира одлични колумни.

Доказ за тоа е и најновата на Младен Милетиќ кој е е новинар на „Вечерни Лист“ и уредник на спортскиот неделник „Мах“

„Ни ден денес не сакам да прифатам дека Столе може да добие ќотек, па дури и во тандем да го нападнат Дарко Милетиќ и Мирко Кро Коп. Но тие денови го виделе со модринка под окото. Но да ве прашам дали некој ги видел оние другите?“ се вели во еден дел.

Целата колумна може да ја прочитате ОВДЕ.