Со „луда“ тетоважа на лицето, водителка од Нов Зеланд водеше ТВ емисија

Телевизиска новинарка од Нов Зеланд, стана прва водителка во историјата од оваа струка, која водеше информативна програма со истетовирано лице.

Таа успеа некако со таква тетоважа под усните, да води телевизиска програма, а станува збор за Орини Каипара.

Но според информациите, таа тетоважа има своја порака. Наводно таа тетоважа симболизира минување на една девојка во возрасна жена, а Орини не крие дека е горда на тетоважата.

Свесна сум дека ова прва го направив. Сакам тоа секогаш да ме води низ животот“, порача оваа водителка-новинарка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oriini Kaipara (@oriinz)