Скандал во Италија: Транссексуалец тврди дека спиел со Икарди!

Мауро Икарди и Ванда Нара не се симнуваат од таблоидите низ Европа, но нема да биде чудо ако таму останат не поради својот брак, туку поради една забранета врска на фудбалерот на Интер.

Гвендалин Родригес, млад италијански транссексуалец тврди дека добил заканувачки пораки од Ванда и дека спиел со Икарди.

„Ова е хотелска соба во која една вечер имавме секс четири часа. Можам и да докажам со фотографии. Но, не сум ни прв, ни последен трансвестит со кој спиел Икарди“, изјави Родригес.