Сити Парк Бојс и Фемили се најдоа во полска енциклопедија за навивачи

Двете најпознати, најстари и најмногубројни кошаркарски навивачки групи во Македонија се дел од полска енциклопедија, објавена пред крајот на минатата година.

Енциклопедијата „Навијачи“ претставува навивачки групи од просторите на поранешна Југославија, во најголем дел фанови на фудбалски клубови, но има и неколку кошаркарски.

Прочитајте повеќе на следниот ЛИНК.