Симиќ нов тренер, Чековски спортски директор на Работнички?

Легендарниот кошаркар на Работнички, Тони Симиќ во новата сезона ќе биде тренер најтрофејниот македонски клуб.

Неговото име одненадеж излезе на површина откако претходните денови се шпекулираше со Јорданчо Давитков, Емил Рајковиќ, Горан Самарџиев, Бобан Митев и други.

Целиот текст и изјавата на Тони Симиќ прочитајте ја на следниот ЛИНК.