Шокантно славје: Ја победи колешката во октагонот и ја покажа предницата кон публиката

Таи Емери од Австралија, која се натпреварува во БКФЦ категоријата, ја растури својата противничка Рунг Арун Кунчаи уште во првата рунда.

Веднаш по победата, таа беше во таква еуфорија што направи невидена глупост кон публиката, нешто кое не го очекуваше никој.

Имено, Емери во еуфоријата на своето славје, се качи на оградата од октагонот и го симна нејзиниот преден дел, го симна градникот и го покажа она што го поседува кон публиката.

Коментаторите беа во шок по она што се случи, бидејки сите очекуваа спектакл, но не ваков начин.