Шабан Трстена го победи Ковид19 па испрати важна порака!

Единствениот човек кој во минатото се вратил со златен медал во Македонија од Олимписки игри, Шабан Трстена, деновиве имаше вистинска животна битка со Ковид19.

Тој имаше незавидна здравствена слика, по што и сам сега кажува дека бил блиску до смртта, но добро е што ја доби оваа битка.

Трстена не го криеше задоволството од тоа што го победи вирусот и испрати важна порака до водечките луѓе во државата, од кои побара нешто:

Драги мои, пријатели,добро утро Вог нека е со нас, браќа и сестри, спортисти, професори, уметници, писатели, новинари,…

Posted by Shaban Trstena on Friday, March 26, 2021