Сексапилната Маделин доби отказ од Чарлтон, па тргна кон сајтовите за возрасни!

Атрактивната фудбалерка на Чарлтон, откако во јавноста се појавија снимки во кои се гледа како таа вози во алкохолизирана состојба, доби отказ од нејзиниот клуб.

Лондонскиот клуб не и го прости овој гест или испад на сексапилната Маделин Рајт, која по се изгледа ќе тргне по друг, поисплатлив бизнис за овој период додека нема ангажман.

Фактот што таа е максимално популарна, решила да го искористи со тоа што креирала профил на одреден (+18) сајт, каде може да се зачлените и месечно доколку плаќате по 33 долари, добивате експлицитни фотографии од неа лично.

На Инстаграм ја следат илјадници фанови од машка популација, а скоро сигурно дека може да направи милиони личен профит во овој бизнис.