Се враќам!

Една реченица беше доволна за повторно да се појави адреналинот во рамките на НБА.

Пред точно 25 години, или на денешен ден 18 март 1995 година, беше обичен, се до статусот на Мајкл Џордан, кој рече „Се враќам!“.

Неговото височество Мајкл Џордан излезе со кратко соопштение во јавноста, дека и се враќа на пошарката.

По една година играјки бејзбол, Мајкл Џордан се врати во спортот каде забележа неверојатен успех.