Се споија Македонците во САД

Македонскиот репрезентативец Андреј Јакимовски и елитниот тренер Ефтим Богоев работеа заедно во Атланта последната недела.

Јакимовски заврши со своите обврски на факултетот, му остана уште завршниот испит од прва година кој ќе го полага в среда.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.