Се подготвува бунт против Евролига!?

Претставници на седум евролигашки клубови имале таен состанок во Атина каде разговарале за финансиски проблеми со кои се соочува европското натпреварување и некои малверзации, поврзани со првиот човек Жодри Бертомеу.

Клубовите се состанале во неделата, а литванскиот новинар Домантас Урбонас ја објави дури денеска.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.