Рајковиќ доаѓа на подготовки во Србија!?

ВТБ лигата планира да организира претсезонски турнир на кој е можност да учествуваат и клубови од Србија, откри претседателот на ЦСКА, Андреј Ватутин.

Тој додаде дека и покрај суспензијата од Евролига, се уште има контакти со евролигашките клубови и дека одржува врски со нив.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.