Работнички со крајни напори го спречи изненадувањето на сезоната

Турбуленциите што се случуваат деновите во најтрофејниот македонски кошаркарски клуб, многу лесно можеа да се одразат на резултатите во првенството.

Денеска од екипата си замина Карло Враговиќ, има најави дека по него ќе си одат и други, па натпреварот против Црн Дрим дојде во релативно лош момент иако се работи за тим од долниот дел на табелата.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.