Работнички донесе уште еден странец!

Неколку часа по натпреварот против Куманово, Работнички договори шести странски играч во своите редови.

Станува збор за 30-годишен играч на позициите 4 и 5, а соработката со него ја потврди и раководството на скопскиот клуб.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.