Потрес во Мадрид: Ласо повеќе не е тренер на Реал

Како што беше најавено минатиот месец, Пабло Ласо нема да го води Реал Мадрид претстојната сезона со што е ставен крај на една ера која траеше 11 години.

Ваквата одлука ја донело раководството на клубот и тоа исклучиво од медицински причини.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.