Перверзија: 70 годишниот Бријаторе во врска со 46 помлада партнерка

Поранешниот шеф на Ф1, еден од сегашните сопственици на фудбалскиот клуб КПР, Флавио Бријаторе, отсекогаш бил во врска со помлади девојки, но во последната врска се случи кулминација.

Овој 70 годишен човек често е во друштво на млади девојки, беше виден со Наоми Кембел, Хајди Клум, Адријана Волпе, но сега е во врска со 46 години помладата Марија Лудовик Кампана.

Станува збор за 24 годишна италијанска манекенка, и една од најубавите девојки во Италија, која се уште студира.