Пелистер доби покана за АБА 2!

Претстојната сезона може да биде историска за битолскиот клуб, ако раководството ја прифати поканата што пристигна на негова адреса, а македонската кошарка повторно би можела да има два претставници во АБА 2 лигата.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.