Ова го може само во Македонија: Од бизарни причини одложен првио финален меч во одбојка

Имено, како што информираат од Џио Струмица, финалната серија за шампион на Македонија во одбојка нема да започне навремено.

Причината е мошне бизарна, но во исто време и жална, а тоа е што салатата на Шутово во Кичево поради врнежите од дожд, прокиснала.

Ова е само ушт еден показател какви ни се условите за спорт и целокупната инфраструктура.