Одложен АБА 2 турнирот во Бања Лука

АБА го одложи четвртиот турнир од втората дивизија кој беше планирано да се одржи идната недела во Бања Лука.

Причините се добро познати: ширење на бранот од корона вирусот кој предизвика деликатна епидемиолошка ситуација во регионот.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.