Објавено како до карти за Македонија – Грција: Мора да бидете брзи

Во изминатите денови многу навивачи прашуваа каде и кога ќе бидат пуштени картите за дуелот помеѓу Македонија и Грција.

Истите од денеска и официјално се пуштени во продажба. Оваа среда ќе се игра во Струмица в недела во салата „Парк“. Цената на картите изнесува 200 денари и истите може да се набават само во градот домаќин на овој дуел, поточно МкТикетс во Струмица и Кафе бар Концепт.

„Поради специфичноста на натпреварот, малиот капацитет на салата и насоките од организаторот, билетите во строго ограничен број“, стои на официјалната страница на МКТикетс.

Македонија на овој меч ќе бара реванш за поразот во Кожани, а секако и заверка на првото мест во групата што нои полесна ждрепка за ЕП 2020 година.