Новогодишен турнир во мал фудбал – Есперо Гевгелија (втора натпреварувачка вечер)

Три натпревари од втората натпреварувачка вечер на новогодишниот турнир во мал фудбал, Есперо Гевгелија.

Јуниори на ИН Трејд против Млаз Инжинеринг (1:3)
Алупласт Васил Јосифово против Чалакли (8:1)
Жак Транс, Д. Дисан – Гевгелија (8:4)

Утре се играат натпреварите:

18 часот (јуниори) Шимов Транспорт – Мики Џа
18 45 часот Клими мк – Сахи Транс Богородица
19 45 часот Клими мк – Жив. Фарма Стокол