Новогодишен турнир во мал фудбал – Есперо Гевгелија (трета натпр. вечер)

Вечерва се одиграа уште три натпревари од новогодишниот турнир во мал фудбал, Есперо Гевгелија.

Турнирот е вистинско освежување за градот за време на новогодишните празници.

Вечерва се одиграа натпреварите Шимов Транспорт против Мики Џа (јуниори) 6:1, Клими мк (Кавадарци) против САХИ ТРАНС(Богородица) 4:0 и Клими км Кавадарци против Живинарска фарма Стокол (Гевгелија) конечни, 5:4.

Утре на програмата се нови три натпревари:

(јуниори) Мима Пе – Вамеса од 18:15 часот
(сениори) Аполонија Гевгелија – Лозари Кавадарци од 19:00 часот
(сениори) Спајдер Нет – Џоко Чона од 20:00 часот