Новиот македонски селектор – тренер на сезоната во АБА

Неодамна промовираниот селектор на македонската репрезентација Драган Бајиќ денеска е прогласен за тренер на сезоната во регионалното натпреварување.

Тој е само втор тренер во историјата на АБА кој го добива ова признание.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.