Нервозна девојка удрила полицајка на натпревар и направила животна грешка

На трибините ширум САД и Канада жестоко започна новата сезона во најсилната светска безбол лига (MLB).

Отворањето на сезоната на Блу Џејс во Торонто доведе до пресметка меѓу навивачите на трибините, а една девојка реши да удри полицајка, за што длабоко зажали.

Полицијата реагирала по тепачката на трибините, а потоа девојката донела одлука да ја удри полицајката која реагирала. Веднаш била соборена на земја, со лисици на рацете и приведена.

„Жена и маж започнаа пресметка со неколку навивачи на натпреварот. Полицајците се обиделе да ја смират ситуацијата и сакале да ги изведат борбените навивачи надвор од стадионот.Потоа жената се сврте и ја удри полицајката во лицето“, соопшти полицијата во Торонто.

Нервозната девојка заврши зад решетки. Па сега и претстои тешка казна поради нападот на полицијата, а очигледно извесно време нема да може да присуствува на натпревари во Торонто.