Не е полициска, туку велосипедска потера по Пеп Гвардиола – тренерот на Сити се најде во небрано

Пеп Гвардиола се врати на северозапад во Англија, со цел да ги почне подготовките за новата сезона во Премиерлигата.

Во понеделник наутро на социјалните мрежи беше објавено видео со несекојдневна сцена во Манчестер. Менаџерот на Сити, Пеп Гвардиола, беше во опуштено издание со велосипед, но тоа брзо се промени.

Навивач, кој го снимаше сето тоа, тргна во потрага по Гвардиола, а шпанскиот менаџер набрзо потоа заврза со возањето.

Фанот на Сити возеше по него за да побара фотографија, но славниот менаџер не беше едноставно свој во тој момент. Како го стигна навивачот, Гвардиола реши да запре, но неговото лице кажуваше дека е всушност исплашен затоа што не знае зошто го следат.