НБА натпреварите од идната сезона пред полни трибини

Челниците на НБА очекуваат од сезоната 2021/22 сите арени да бидат исполнети за време на натпреварите.

Клучот за оваа одлука е соработката со компанијата Clear која се занимава со биометриско следење.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.