Најатрактивното од СЕХА лигата: Спин мајсторот Дибиров во прв план

Во деновите кога се уште не се игра ракомет и кога се е закочено, СЕХА Газпром лигата не врати наназад низ историјата, со најдобрите потези.

Вардар е неприкосновен владетел во ова регионално натпреварување, а ракометарот на Вардар, Тимур Дибиров, е еден од главните актери во оваа видео ретроспектива.

Спин потезите илу ударите на рускиот ракометар дефинитивно се по теркот и меракот на СЕХА лигата.