Надал ги израдува припадничките на понежниот пол со тренинг фотографиите

Шпанскиот тенисер Рафа Надал, како и останатите спортисти кои се во изолација, тренира во изолација, со цел да остане во „каква-таква“ форма.

Надал ги израдува припадничките на понежниот пол со фотографија од неговите самостојни тренинзи додека трае заразата од КОВИД19.

Преку фотографиите, Рафа Надал ги повика луѓето да останат во своите домови во следните неколку недели.