На Работнички му претстои целосна реконструција – ниеден играч не е под договор!

Заедно со тренерот Димитар Мираковски, слободни се сите кошаркари кои претходната сезона го носеа дресот на Работнички.

Како што истакна Саша Богдановиќ, а тоа го потврди и спортскиот директор Ненад Павловски, со ангажманот на новиот тренер ќе почне реконструкцијата на тимот, а не е исклучено Работнички во новата сезона да влезе со целосно изменет ростер.

Целиот текст прочитајте го ТУКА.