МЗТ Скопје по примерот на регионалните гиганти – пушта во продажба сезонски билети

По пауа од четири години, МЗТ Скопје се враќа во елитната дивизија од АБА лигата, а првпат од почетокот на пандемијата со корона вирусот, ќе има згуснат распоред, со по два натпревара неделно.

Паралелно со домашното првенство, аеродромци ќе настапуваат во регионалното натпреварување и во скопската населба се враќаат гигантите од поранешна Југославија.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.