МЗТ Скопје оди чекор понапред – ќе формира 3х3 екипа

Амбициозното раководство на МЗТ Скопје има високи цели како за сезоната што претстои, така и за во иднина и планира да биде активно на повеќе полиња.

Првиот тим е речиси финализиран, наскоро ќе биде одлучено како и во кој состав ќе функционира МЗТ Скопје УБ кој испадна во Втората лига…

Целиот текст прочитсајте го на следниот ЛИНК.