Македонија ќе има трет претставник во БИБЛ лигaта

Првпат во својата кратка историја, Академија ФМП ќе учествува во Балканската лига, како трет македонски претставник претстојната сезона

Тимот од Кисела Вода се подготвува за својата трета натпреварувачка кампања во македонската кошаркарска елита.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.