Мајкл Џордан како Божа Пуб

Во легендарната песна на Ѓорѓе Балашевиќ, Божа Пуб играл партија комар четири дена и излегол како победник во дуелот со „извесен барон“, освојувајќи пајтон, црн коњ, табакера, стап и часовник.

Мајкл Џордан не бил толку успешен, всушност, неговата партија траела 36 часа и тој не можел да издржи, па заспал на масата и притоа заедно со својот партнер загубил 900 илјади долари.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.