Мајка му на Роналдо растури: Што барала со него в соба, да играат карти?

Случајот со наводното силување што го извршил Кристијано Роналдо со секој нов ден добива нови димензии, а сега во него се вмеша и мајката на португалскиот фудбалер.

Познато е дека таа секогаш е во негова одбрана без разлика за што се работи, а сега јавно изјави дека не верува дека се случило нешто од тоа. Но, интересен е начинот на кој Долорес Авеиро ја објасни целата ситуација.

„Сигурна сум во мојот син и верувам дека ништо од тоа не се случило. Не знам што планирала девојката кога тргнала кон собата, да игра карти?“, изјави Долорес.

Сепак, не смее да се заборави дека Роналдо во 2009 година и исплатил на Кетрин Мајорга одредена сума пари за да молчи за случајот.