Лидерот ја преживеа Гевгелија

Пелистер останува единствена непоразена, а Кожув единствената екипа без победа во домашното првенство.

Многу лесно оваа констатација можеше да биде сменета, ако гевгеличани ја издржеа последната минута од основниот дел на меѓусебниот натпревар што се одигра денеска, а беше одложен во првото коло, кон крајот на октомври.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.