Леброн му се враќа на бројот 6

По три сезони во Лос Анџелес Лејкерс со бројот 23, од претстојната натпреварувачка кампања Леброн Џејмс ќе ја носи „шестката“ на својот грб.

Тоа го објави реномираниот американски новинар Шемс Чаранија кој тврди дека промената ќе биде потврдена по промоцијата на филмот на Леброн.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.