Куманово со американски плејмејкер ќе брка подобри резултати

Откако се oслободи од Џонатан Холмс и Ѓорѓе Каплановиќ, Куманово презма чекори за засилување на екипата и подобрување на местотоположбата на прволигашката табела.

Прв обид во таа насока е 25-годишен плејмејкер кој во Македонија доаѓа од бугарскиот прволигаш Берое.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.