Куманово го отпушти ѕвезденото засилување

Иако беше најавен како голема ѕвезда, американскиот интернационалец не ги оправда очекувањата и денеска Куманово го раскина договорот со него.

Американецот требаше да биде лидер на екипата и со него кумановци да бркаат пласман во горниот дел од табелата во Првата лига.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.