Корона го нападна Еуро Никел, „виси“ натпреварот со ТФТ

На пет дена пред почетокот на вториот дел од сезоната, екипата на Еуро Никел се соочува со големи проблеми со болни кошаркари.

Според информациите од Кавадарци, шестмина од играчкиот кадар имаат ковид-19 и десетина дена ќе мораат да останат во изолација.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.