Кому му се поклонува Жељко Обрадовиќ?

Големината на човекот не е во парите, трофеите или успесите, туку во можноста и знаењето да ја види величината кај другите.

Жељко Обрадовиќ ги има сите овие елементи, а и покрај тоа што е во седмата деценија од животот, не се срами да им изрази почит на големите како него.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.