КК Куманово реагира: БИБЛ објавува невистини!

Последните две недели, Кошаркарскиот клуб Куманово беше во центарот на вниманието на домашната јавност од повеќе причини.

Прво дојде до тренерска смена, потоа си заминаа двајца кошаркари, а на крајот дојде информацијата за дисквалификација од БИБЛ лигата. Кумановци денеска излегоа со официјална реакција во врска со учеството во регионалното натпреварување, кое ви го пренесуваме во целост.

Реакцијата од КК Куманово прочитајте ја на следниот ЛИНК.