Кире Лазаров и Љубомир Савевски ги објавија списоците за Медитеранските игри во Алжир

Селекторот на машката сениорска репрезентација г-дин Кирил Лазаров и селекторот на женската сениорска репрезентација г-дин Љубомир Савевски ѓи објавуваат пошироките списоци на ракометари/ки за Медитерански игри.

Медитеранските игри ќе се одржат во Оран, Алжир во период од 25.06 до 05.07.2022 година.

Списокот на Кире Лазаров:

Списокот на Љубомир Савевски: