Каков мегаломански поен во тенисот – со глава!

Понекогаш во тенисот има необјасниви поени освоени на атрактивен начин.

Таков е премиерот со грчкиот тенисер Христос Кеисидис, кој е автор на еден нестварен поен на мечот против Никола Неделчев.

На турнирот од ниските категории под името „Pro Tennis Tour“ во Бугарија, во гратчето Русе, споменатиот грчки тенисер изведе мајсторија.

Ова беше случаен поен, но грчкиот тенисер едноставно беше на вистинското време и место, па сето тоа заврши атрактивно.