Јане Петровски ѝ кажа збогум на кошарката!

Еден од најинтелигентните кошаркари во историјата на македонската кошарка Јане Петровски, на 36-годишна возраст одлучи да стави крај на својата играчка кариера.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.