Хрватската полиција морала да интервенира на јахтата на Мајкл Џордан

Најдобриот кошаркар на сите времиња веќе една недела се забавува на хрватското приморје каде го поминува својот летен одмор.

Сместен е на луксузна јахта од 95 метри чие изнајмување чини еден милион долари дневно, но деновите ги поминува на разни монденски места низ Хрватска.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.