Хорхе Лоренцо објави фотографија по вчерашното кошмарно излетување

Хорхе Лоренцо објави денеска фотографија од неговата повреда и неговата ситуација, по вчерашното ужасно излетување во Асен.

Тој веднаш беше префрлен до најблискиот центар, каде му било утврдено дека има сериозна скршеница на рбетниот столб, што знае да биде опасна повреда по животот на еден професионален моторџија.

Но тој се обиде да ги смири своите фанови со фотографијата која ја објави:

Се враќам дома, време е за рехабилитација!“, порача Хорхе Лоренцо.